15.Ulusal Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrenci Kongresi

KONGRE SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN  TIKLAYINIZ.

Saygıdeğer Öğretim Elemanlarımız ve Sevgili Öğretmen Adayları,

“Öğretme Sorumluluğundan Çocukla Öğrenme Ortaklığına” temasıyla yola çıktığımız 15. Ulusal Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrenci Kongresine Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı olarak ev sahipliği yapmaktan onur duymaktayız.

16-17-18 Nisan 2020 tarihlerinde siz saygıdeğer öğretim elemanlarımızı ve değerliöğretmen adaylarımızı “Sokaklarına Turunç Kokuları Yayılan Şehir Antalya’da” görmekten onur ve mutluluk duyacağız.

15. Ulusal Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrenci Kongresi

Düzenleme Kurulu