2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Duyuruları

icon_lessonplan

DERS PROGRAMI

calendar-icon

AKADEMİK TAKVİM

globaloria_training_page_icon_activelearning-circleÖĞRETMENLİK UYGULAMASI

fuze-icon

ÖĞRENCİ OTOMASYONU

256-256-c7eba42ce12ae9b26d5e8379b73dd86b-refuse  2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Grubunda devam eden kursiyerlerimize duyurulur!
Formasyon eğitiminde Milli Eğitim okullarındaki uygulama öğretmenleri Eylül (2016) ayında oluşturulan sisteme formasyon programı öğretmenlik uygulamasına devam eden öğrencileri girmek zorundadır. Ancak, bu uygulama 2016-2017 Yaz Grubunda devam eden (şuan öğretmenlik uygulamasına giden) kursiyerlerimizi kapsamamaktadır. Bu sisteme kayıt yapılmayacaktır. Sisteme Eylül ve daha sonrası alınan kursiyerler kaydedilecektir. Bu konuyla ilgili, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanacak yazı uygulama okullarına gönderilecektir.Kursiyerlerimizin bu sistemi göz önünde bulundurmadan formasyon öğretmenlik uygulamasına devam etmelerini önemle rica ederiz.

256-256-c7eba42ce12ae9b26d5e8379b73dd86b-refuse      2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı  Pedagojik Formasyon Programı Yaz Grubu 2.dönem yarıyıl sonu sınav programına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Pedagojik Formasyon Sertifika Programı Usul ve Esaslarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Akdeniz Üniversitesi, Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Yönergesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.