2016-2017 Bahar Dönemi Formasyon Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar Listesi

256-256-c7eba42ce12ae9b26d5e8379b73dd86b-refuse   Önemli: Kesin kayıt ile ilgili bilgilere ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.

256-256-c7eba42ce12ae9b26d5e8379b73dd86b-refuse  Duyuru 1:  2016-2017 Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 1. yedekten kesin kayıt hakkı kazanan adayların listeleri  30.12.2016 (21.30) tarihinde yayınlanacaktır.

256-256-c7eba42ce12ae9b26d5e8379b73dd86b-refuse Duyuru 2: Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ders Muafiyeti başvuru dilekçeleri 26.12.2016-06.01.2016 (17.30) tarihleri arasında kabul edilecektir. Başvuru koşullarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

256-256-c7eba42ce12ae9b26d5e8379b73dd86b-refuse Duyuru 3: İletişim fakültesi öğrencilerinin başvuruları (Gazetecilik, Radyo ve TV, Halkla İlişkiler vs.) , MEB’te görev yapan uygulama öğretmeni yetersizliği nedeniyle değerlendirmeye alınamamıştır.( Bu bölümlere bir sonraki formasyon alımında ekstra kontenjan ayrılacaktır.) Sivil Havacılık, İtfaiye ve Kuyumculuk bölümlerine yeterli başvuru olmadığı için bu bölümlere kontenjan ayrılmamıştır.

ADALET
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR MESLEK YÜKSEKOKULU (BESYO)
FELSEFE-SOSYOLOJİ-PSİKOLOJİ-REHBERLİK
FİZİK- KİMYA- BİYOLOJİ
GÜZEL SANATLAR ( Fotoğr., Görsel San., Sanat ve Tasarım., Müzik vs. )
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER (Muhasebe ve Finansman, Pazarlama ve Perakende, Aile Tük. Hiz., Büro,Ulaştırma Hizm. vs.)
İLAHİYAT
MATEMATİK
MÜHENDİSLİK -MİMARLIK
SAĞLIK ( Çocuk Geliş. ve Eğt., Hasta ve Yaşlı Hiz., Sağlık Bil.)
TARİH- COĞRAFYA-SANAT TARİHİ
TURİZM (Eğlence Hiz., Konaklama ve Seyahat Hiz,  Yiyecek İçecek Hiz.)
TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI
YABANCI DİLLER  (İngilizce, Almanca, Çince, Japonca vs.)
ZİRAAT (Bahçe Peyzaç, Tarım Mak, Tarım Tekn., Hayvan Yetiş., Lab. Hiz.)