Akdeniz Üniversitesi Senatosunun aldığı karar doğrultusunda, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Formasyon Programı için ayrılan kontenjan 1000 (kişi) olarak güncellenmiştir. Asıl kayıt hakkı kazanan adayların dışında, asıl kayıt hakkı kazanamayan ve ön kayıt başvurularını kaçıran adaylar da bu kontenjan dahilinde kayıt yaptırabileceklerdir.
Bütün adaylara önemle duyurulur.
Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı
Kesin kayıt tarihleri : 29 Aralık-6 Ocak (Cumartesi-Pazar günleri kayıt ofisi açık olacaktır.)
UYARI: 01.01.2017 tarihinde (Pazar günü/yarın) kayıt ofisi 11.00-17.00 saatleri arasında açık olacaktır.
ÖNEMLİ UYARI 1: Yukarıda belirtilen alımlar kontenjanla sınırlıdır. Kontenjan dolduktan sonra alımlar sona erecektir.
ÖNEMLİ UYARI 2: Kayıt yaptırmak için gelen adaylar kayıt ofisine gelip belgelerini onaylattıktan sonra kayıt ücretlerini yatırmaları gerekmektedir. Kayıt öncesinde ücretlerini yatıran adayların sorumluluğu kendilerine aittir.
ÖNEMLİ UYARI 3: Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ders Muafiyeti başvuru dilekçeleri 26.12.2016-06.01.2016 (17.30) tarihleri arasında kabul edilecektir. Başvuru koşullarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.
Önemli: Kesin kayıt ile ilgili bilgilere ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.
ÖNEMLİ: KAYIT YAPTIRMAK İSTEYEN ADAYLAR EN KISA SÜRE İÇERİSİNDE KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELERLE BİRLİKTE KAYIT OFİSİNE BAŞVURMALIDIR. BELİRTİLEN KONTENJAN DOLDUĞUNDA ALIMLAR SONA ERECEKTİR. (BU İLAN İÇİN EKSTRA BİR BAŞVURU GEREKMEMEKTEDİR.)
![]() DERS PROGRAMI |
![]() AKADEMİK TAKVİM |
![]() ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI |
![]() ÖĞRENCİ OTOMASYONU |
Bugünün ve geleceğin öğretmenlerini; bugünün olduğu kadar geleceğin dünyasının da başarı koşullarını kavramış, toplumsal hayatın aktif üyesi, yenilikçi, özgüven sahibi, milli ve manevi değerlerin bilincinde bireyler olarak yetiştirmek, bunun için gerekli olan yöntemleri aramak, uygulamak, en nitelikli öğrenme materyalleri ve metotları ile hayat boyu öğrenmeyi toplumda sürekli kılmak ve sürekli olarak yenilenmektir.
Öğretmenlik davranışlarını kavramış, uygun öğretme yaklaşımını seçebilen, öğrencileri öğrenmeye güdüleyebilen, öğrenme kuramlarının bilincinde olan ve eğitim etkinliklerinde öğrenciyi merkeze alan, kaynak arayan, güçlükleri, sorunları görebilen, disiplinler arası bağlantılar kuran mesleki uygulamalar ve bireysel uğraşılar üzerinde danışmanlık yapan, mesleğe hazırlıkta öğrencilere yardımcı olan, geleceğe yönelik süreçlerde yorumlar yapabilen ve eldeki temel bilgilerden yararlanabilen güçlü yarınlar için; okuyan, düşünen, sorgulayan, kendini ifade edebilen, sporu, sanatı ve bilimi yaşam tarzı hâline dönüştüren, gelişmelere açık, farklılıklara saygılı, yenilikçi, etik değerlere bağlı; karar süreçlerine katılan, kaynakları etkili değerlendiren, çevreye duyarlı, öz güveni yüksek, mutlu, sağlıklı, güçlü günümüzün ve geleceğin öğretmenlerini yetiştirmektir.