2016-2017 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 2.Yedekten Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar Listesi

Önemli: Kesin kayıt ile ilgili bilgilere ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.

Duyuru 1:  2016-2017 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kayıtları bitiminde kontenjan dolmadığı takdirde 23.09.2016 tarihinde ayaktan alım yapılacaktır.

Duyuru 2: Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ders Muafiyeti başvuru dilekçeleri 5.9.2016-23.9.2016 (17.30) tarihleri arasında kabul edilecektir. Başvuru koşullarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

ADALET-MUHASEBE-FİNANSMAN
DENİZCİLİK
FELSEFE-SOSYOLOJİ-PSİKOLOJİ
FİZİK- KİMYA- BİYOLOJİ
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER (Pazarlama ve Perakende, Aile Tük. Hiz., Büro vs.)
İLETİŞİM  ( Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Org.,  Radyo-Tel.,  Grafik ve Fotoğraf)
KUYUMCULUK
MÜHENDİSLİK -MİMARLIK (Giyim Üretim, Yapı Dekorasyon, Teknoloji Tasarım)
SAĞLIK ( Çocuk Geliş. ve Eğt., Hasta ve Yaşlı Hiz., Sağlık Bil.)
TARİH- COĞRAFYA-SANAT TARİHİ
TURİZM (Eğlence Hiz., Konaklama ve Seyahat Hiz, Ulaştırma, Yiyecek İçecek Hiz.)
TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI
ZİRAAT (Bahçe Peyzaç, Tarım Mak, Tarım Tekn., Hayvan Yetiş., Lab. Hiz.)