2016-2017 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar Listesi

Önemli: Kesin kayıt ile ilgili bilgilere ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.

Duyuru 1:  2016-2017 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 1. yedekten kesin kayıt hakkı kazanan adayların listeleri  12.09.2016 (19.30) tarihinde yayınlanacaktır.

Duyuru 2: Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ders Muafiyeti başvuru dilekçeleri 5.9.2016-23.9.2016 (17.30) tarihleri arasında kabul edilecektir. Başvuru koşullarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

ADALET-MUHASEBE-FİNANSMAN
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR MESLEK YÜKSEKOKULU
DENİZCİLİK
FELSEFE-SOSYOLOJİ-PSİKOLOJİ
FİZİK- KİMYA- BİYOLOJİ
GÜZEL SANATLAR ( Fotoğr., Görsel San., Sanat ve Tasarım., Müzik vs. )
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER (Pazarlama ve Perakende, Aile Tük. Hiz., Büro vs.)
İLAHİYAT
İLETİŞİM  ( Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Org.,  Radyo-Tel.,  Grafik ve Fotoğraf)
İTFAİYECİLİK
MATEMATİK
MÜHENDİSLİK -MİMARLIK (Giyim Üretim, Yapı Dekorasyon, Teknoloji Tasarım)
SAĞLIK ( Çocuk Geliş. ve Eğt., Hasta ve Yaşlı Hiz., Sağlık Bil.)
TARİH- COĞRAFYA-SANAT TARİHİ
TURİZM (Eğlence Hiz., Konaklama ve Seyahat Hiz, Ulaştırma, Yiyecek İçecek Hiz.)
TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI
YABANCI DİLLER  (İngilizce, Almanca, Çince, Japonca vs.)
ZİRAAT (Bahçe Peyzaç, Tarım Mak, Tarım Tekn., Hayvan Yetiş., Lab. Hiz.)