24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeği

Eğitim Fakültesi

24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeği

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademik personeli 23 Kasım 2018 cuma günü Akdeniz Restoran’da bir araya gelerek öğretmenler gününü kutladı.

Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Canbulat ve eşi Doç. Dr. Ayşe Nur Canbulat, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Bayram Bıçak’ın yanı sıra eğitim fakültesi öğretim elamanlarının eşleriyle birlikte katıldıkları geceye aynı zamanda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar katılım gösterdi.

Öğretmenler günü yemeği, Dekanımızın günün anlam ve önemine uygun konuşmasının ardından ikram edilen pasta ile sonra erdi.