3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinlik Duyurusu

Sesli betimlemeli film gösterimi

Benim Dünyam filmini engelsiz olarak izlemek ister misiniz?

Engelli Öğrenci Birimi Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde, Beyaz Baston Görmeyenler Derneği ve birim gönüllülerinin desteğiyle, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık etkinliği yapılacaktır. Etkinlikte Benim Dünyam isimli film sesli betimlemeli- alt yazılı ve işaret dili destekli olarak gösterilecek ve Engelsiz Film izleme ve yardımcı teknolojiler konusunda Birim çalışanımız Sarper Arıkan tarafından kısa söyleşi yapılacaktır. 3 aralık Cumartesi günü Saat 15:00’da bütün personelimiz, öğrencilerimiz ve Antalya halkımız davetlidir.

Tarih: 3 Aralık 2016

Yer: Eğitim Fakültesi Konferans Salonu