Bilgisayar ve Öğretim Tekn. Eğitimi Bölümü

Bilgisayar ve Öğretim Tekn.  Eğitimi Bölümü

Kuruluş Yılı 2002/2003 Eğitim Öğretim Yılı
Amacı Öğretim teknolojisi alanında gerekli bilgi ve beceri donanımına sahip ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Programlar Henüz program mevcut değildir.
Misyon Sahip olduğu alan bilgisini öğretim teknolojileri kuram ve uygulama bilgileriyle bütünleştirerek zengin öğrenme ortamları yaratabilen, öğrenmeyi öğrenen ve öğretim tasarımı süreçlerine ve bilişim teknolojileri kullanımına yönelik etik değerlere sahip öğretmen adayları yetiştirmektir.
Vizyon Yukarıda belirtilen misyonu gerçekleştirmek üzere öncelikle bölümün ihtiyaç duyduğu gerekli insan gücü ile fiziki altyapıyı tamamlama bölümün kısa süreli hedefidir. Bu hedefin gerçekleştirilmesiyle öğretim teknolojilerinin sunduğu olanakları tüm eğitim fakültesi öğrencilerine sunabilmek, alanda araştırma ve geliştirme faaliyetlerini etkin yürütebilen ve uygulamada öncü olan bir bölüm olmak ve ulusal ve evrensel düzeyde katkı sağlamaktır.
Bölüm Başkanı: Prof.Dr. Hilmi DEMİRKAYA (uhde)

hdemirkaya@gmail.com

Tel: 0 (242) 310 2136