Çevrim İçi Akademik Motivasyon Psikoeğitim Programı

Değerli Akdeniz Üniversitesi Öğrencileri ve Mensupları,

Üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRM) tarafından Akdeniz Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı işbirliği ile üniversite öğrencilerimize yönelik  “Akademik Motivasyon” konulu 5 haftalık çevrimiçi psikoeğitim programı düzenlenecektir.

Programa başvuru yapabilmek için aşağıdaki linkte yer alan soruların yanıtlanması gerekmektedir.

Başvuru için TIKLAYINIZ.

Bilgi için: yagmur34kaya@gmail.com

Akademik Danışman: Doç. Dr. Arzu Taşdelen Karçkay

Öğrencilerimizin dikkate sunar, yeni dönemde başarılar dileriz.

Akdeniz PDRM

Tel: 0 (242) 310 6961