“Creative InternPrize” Mesleki Eğitimde Stratejik Ortaklık Projesi Toplantısı

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin “Creative InternPrize” Erasmus+ KA2 Mesleki Eğitimde Stratejik Ortaklık Projesi Bilgilendirme ve Yaygınlaştırma Toplantısı

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin koordinatör olduğu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibelendirilen “Creative InternPrize” KA2 Mesleki Eğitim Alanında Stratejik Ortaklık Projesi 1 Eylül 2016-31 Ağustos 2018 tarihleri arasında Türkiye, Norveç, Kuzey İrlanda, Malta, Litvanya, İspanya, İtalya, Portekiz ve Yunanistan olmak üzere 9 farklı ülkeden 11 kurumun ortaklığında yürütülmektedir.

Creative InternPrize projesinin genel hedefi, Avrupa Birliği’nin de önceliklerinden olan yaratıcı endüstriler alanındaki rekabeti arttırmak, okuldan ayrılmayı önlemek ve genç işsizliğini azaltmaktır. Projenin özel hedefi ise yaratıcı endüstri alanlarında işe başlamak isteyen mesleki eğitim öğrencileri için okul ortamında iş temelli öğrenme deneyimi ile fırsatlar sağlamak; yerel sanayi ve kültür, medya, sosyal hizmetler, gençlik ve diğer alanlardaki aktörlerle okulları bir araya getirerek öğrencilerin iş piyasasıyla temasa geçmesini sağlamaktır.

17 Mayıs 2017 tarihinde saat 11.00’da Eğitim Fakültesi Toplantı Salonunda Fakültemiz öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek olan projenin bilgilendirme ve yayınlaştırma toplantısına tüm akademik personelimiz ve öğrencilerimizin katılımı bizleri onurlandıracaktır.

Not: Katılımcılara sertifika verilecektir.

Eğitim Fakültesi Dekanlığı