Edebiyat Öğretiminde Yazısal Metinleri İncelerken Biçembilimin Katkısı’’ Konulu Konferans Etkinliği

Fakültemiz, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı tarafından 08 Aralık 2017 tarihinde düzenlenecek olan ‘‘Edebiyat Öğretiminde Yazısal Metinleri İncelerken Biçembilimin Katkısı’’ konulu konferansa konuşmacı olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazife Sibel GÜZEL katılacaktır.

Bütün öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz davetlidir.