ERASMUS+ Öğrenci Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı

Değerli öğrencilerimiz,

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi koordinatörlüğünde fakültemiz konferans salonunda 23.2.2017 (Perşembe) tarihinde ERASMUS+ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAKTIR.

Bütün öğrencilerimiz davetlidir.

UYARI: Erasmus+ ve Mevlana Değişim Programı’ndan yararlanmak isteyen öğrencilerimiz için düzenleyeceğimiz Yabancı Dil Sınavı son başvuru tarihi: 24 Şubat 2017 Cuma günü saat 17.30’dur.

‪Başvurular online olarak exchangeapp.akdeniz.edu.tr adresinden alınmaktadır. ‬

Başvuru için öğrencilerin en az 2,20/4,00 not ortalamasına sahip olması gerekmektedir.

Yabancı Dil Sınavı İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça ve Arapça olmak üzere 5 dilde yapılacaktır. Bir öğrenci 2 farklı yabancı dil sınavına girebilecektir. ‬