Geçici Mezuniyet Belgesi alımına ilişkin duyuru

Mezuniyet işlemleri tamamlanan öğrencilerimize ulaşmak için lütfen tıklayınız<https://drive.google.com/file/d/0B91V0d9FOFXaWGVmY0U3UkhEMms/view?usp=sharing>. Listede numarası olmayanların Danışmanları ile görüşerek mezuniyet işlemlerini başlatmaları gerekmektedir. Listede numarası olan öğrencilerimiz öğrenci kimlikleri ile birlikte Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna gelerek yaklaşık 2 saat süren ilişik kesme işlemleri sonrasında Geçici Mezuniyet Belgelerini alabilirler.