Fakültemiz Geçmiş Dönem Mezunlarımızın Diplomalarının Teslimi

fill_form-512-300x3002013-2014-2015 yılları mezunu öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmış olup, Geçici Mezuniyet Belgelerinin ASLI İLE Öğrenci İşleri Büromuza gelmeniz halinde diplomanız verilebilecektir. Geçici Mezuniyet Belgelesinin ASLI bulunmayanlar bir ulusal gazeteye Geçici Mezuniyet Belgelesinin kaybıyla ilgili ilan vermeleri ve bu ilanı tam sayfa olarak Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.

fill_form-512-300x3002016 yılı mezun öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmakta olup, öğrencilerimizin Geçici Mezuniyet Belgelesinin ASLINI Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edilmek üzere saklamaları, atama dahil hiçbir kuruma vermemelerigerekmektedir. Diplomalar hazır olduğunda buradan duyuru yapılacaktır.