Güncel Tartışmalar Çerçevesinde Ermeni Meselesi Başlıklı Söyleşi

19 Aralık 2019 tarihinde, Samsun Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Mustafa Çolak fakültemiz konferans salonunda “Güncel Tartışmalar Çerçevesinde Ermeni Meselesi” başlıklı söyleşi gerçekleştirmiştir.

Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Mehmet Altunkaya’nın da katılım gösterdiğini söyleşiye birçok akademik ve idari personel ile öğrenci katılmıştır. Konuşmasının ardından, davetli konuşmacı Prof.Dr.Mustafa Çolak’a plaket takdim edilmiştir.