Hizmet Öncesi Özel Eğitim Semineri

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü ve Özel Gereksinimli Kişiler Uygulama ve Araştırma Merkezi İşbirliğinde Hizmet Öncesi Özel Eğitim Semineri düzenlenmiştir.  Etkinlik Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Canbulat’ın da katılımıyla 7 Mayıs 2019 Salı günü Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğin ilk bölümünde Osmangazi Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Macid Ayhan Melekoğlu, Öğrenme Güçlüğünde Öğretimsel Stratejiler konulu konuşmasını yapmıştır.

Sonrasında Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Şaziye Seçkin Yılmaz  tarafından Çocuklarda Dil Gelişimi ve Desteklenmesi konulu bir konuşma yapılmıştır.

— Etkinlik Resimleri —

— Etkinlik Afişi —