II.Yenilikçi Eğitimde Yaratıcı Materyal Sergisi

II. Yenilikçi Eğitimde Yaratıcı Materyal Sergisi plaket ve başarı belgesi ödül törenine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

II. Yenilikçi Eğitimde Yaratıcı Materyal Sergi Kitapçığına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

II. Yenilikçi Eğitimde Yaratıcı Materyal Sergisi videosu için TIKLAYINIZ.

II. Yenilikçi Eğitimde Yaratıcı Materyal Sergisi değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Değerli Alan Eğitimcileri, Öğretmenler ve Öğrenciler,

II. Yenilikçi Eğitimde Yaratıcı Materyal Sergisi/Yarışması, 20-22 Aralık  2017 tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde düzenlenecektir.

Günümüz eğitim dünyasında değişen, kendini sürekli yenileyen bir bakış açısıyla gelecek nesillere yol vermekteyiz. Yeni nesillerin eğitimleri boyunca en etkili eğitimsel yaklaşımları, metotları ve teknikleri bu sürece dâhil ederek eğitmek, bilim dünyasına alanında donanımlı bireyler yetiştirmek başlıca amaçlarımızı oluşturmaktadır. Düzenleyeceğimiz bu sergide, alan eğitimcilerinin öncülüğünde hâlihazırda öğrenim hayatına devam eden lisans/yüksek lisans öğrencileri, pedagojik formasyon sertifika programı kursiyerleri ve öğretmenler kendi alanlarında geliştirecekleri materyalleri sergileme şansı elde edecek olup sergi kapsamında alan eğitimcileri, öğretmenler ve öğrenciler bir araya gelerek alanda yapılmış çalışmaları gözlemleme fırsatı yakalayacaklardır.

Disiplinler arası paylaşımın ön planda olduğu bu sergide değişimin öncü şehri Antalya’da bulunan Akdeniz Üniversitesinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Düzenleme Kurulu

*Katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

*Her katılımcı en fazla 3 materyal ile katılabilir.