İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinliği

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un 83.Ölüm Yıl Dönümünde Anma Etkinliği fakültemiz konferans salonunda düzenlenmiştir.

Dekan yardımcımız Doç.Dr. Bekir Direkci Çanakkale Şehitlerine Şiiri Bağlamında Mehmet Akif’in  İrfan Dünyası Başlıklı konuşmasını gerçekleşmiştir.

Fakültemiz ö ğretim üyesi Prof.Dr. Ahmet Köç Mehmet Akif’ten Öğretmenlere Nasihatler başlıklı konuşmasını gerçekleştirmiştir.

İdari ve akademik personelimiz ile öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlik, konuşmacılara çiçek takdim edilmesiyle sona ermiştir.