Türk Akademik Araştırmalar Dergisi Multidisipliner Kongresi Başladı

Türk Akademik Araştırmalar Dergisi Uluslararası Multidisipliner Kongresi (TARRC)

Bu yıl ilki düzenlenen Türk Akademik Araştırmalar Dergisi Uluslararası Multidisipliner Kongresi 12 Ekim’de Akdeniz Üniversitesi’nde başladı. Türk Akademik Araştırma Dergisi tarafından düzenlenen kongrenin açılış töreni Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Çeşitli disiplinlerden Türkçe, İngilizce, Arapça, Farsça ve Almanca dillerinde bilimsel çalışmaların sunulduğu kongre 14 Ekim tarihine kadar devam edecektir.