V.Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi Başladı

V. Uluslararası Multidisipliner Kongresi

V. Uluslararası Multidisipliner Kongresi 2 Kasım’da Akdeniz Üniversitesi’nde başladı. Akdeniz Üniversitesi ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin birlikte düzenlediği  kongrenin açılış töreni Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Çeşitli disiplinlerden Türkçe, İngilizce ve Almanca dillerinde bilimsel çalışmaların sunulduğu kongre 3 Kasım tarihine kadar devam edecektir.