I.Yenilikçi Eğitimde Yaratıcı Materyal Sergisi

screenshot_2

fill_form-512-300x300

I.Yenilikçi Eğitimde Yaratıcı Materyal Sergisi/Yarışması katılımcıları sertifikalarını Eğitim Fakültesi Blok 4.kat 419/A nolu ofisten teslim alabilirler.

Bilgilerinize,

Not: Dereceye giren ilk üç katılımcı ödüllerini Eğitim Fakültesi Dekanlığından alacaktır.

fill_form-512-300x300I. Yenilikçi Eğitimde Yaratıcı Materyal Sergisi/Yarışması Dereceye Giren Materyal Listesi için TIKLAYINIZ. (26.5.2017)

Değerli Alan Eğitimcileri, Öğretmenler ve Öğrenciler,

I. Yenilikçi Eğitimde Yaratıcı Materyal Sergisi/Yarışması, 5 Haziran 2017 tarihinde Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesinde düzenlenecektir.

Günümüz eğitim dünyasında değişen, kendini sürekli yenileyen bir bakış açısıyla gelecek nesillere yol vermekteyiz. Yeni nesillerin eğitimleri boyunca en etkili eğitimsel yaklaşımları, metotları ve teknikleri bu sürece dâhil ederek eğitmek, bilim dünyasına alanında donanımlı bireyler yetiştirmek başlıca amaçlarımızı oluşturmaktadır. Düzenleyeceğimiz bu sergide, alan eğitimcilerinin öncülüğünde hâlihazırda öğrenim hayatına devam eden lisans öğrencileri ve pedagojik formasyon sertifika programı kursiyerleri kendi alanlarında geliştirecekleri materyalleri sergileme şansı elde edecek olup sergi kapsamında alan eğitimcileri, öğretmenler ve öğrenciler bir araya gelerek alanda yapılmış çalışmaları gözlemleme fırsatı yakalayacaklardır.

Disiplinler arası paylaşımın ön planda olduğu bu sergide değişimin öncü şehri Antalya’da bulunan Akdeniz Üniversitesinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Düzenleme Kurulu

*Katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

*Her katılımcı en fazla 3 materyal ile katılabilir.