Yurt Dışındaki Türk Çocuklarına Burslu Yüksek Lisans İmkanı

Yurt Dışındaki Vatandaşlarımız için Türkiye’de Burslu Yüksek Lisans İmkanı

“Yurt Dışındaki Türk Çocuklarına Türkçe Öğretimi Tezli Yüksek Lisans Programı” ile Geleceğin Türkçe Öğreticileri Siz Olun! Üstelik Burs ve Konaklama imkanları ile….

Program içeriği, burs imkanları ve başvuru takvimi hakkında ayrıntılı bilgi için https://www.ytb.gov.tr/turkceylp/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Programın tanıtım filmini izlemek için tıklayınız