Farklı Üniversitede Öğretmenlik Uygulamasına Yönelik Duyuru

DİĞER ÜNİVERSİTELERİN ÖĞRENCİSİ OLUP FAKÜLTEMİZDEN ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI / OKULLARDA RPD UYGULAMALARI 2 DERSİ ALACAK ÖĞRENCİLER (FORMASYON ÖĞRENCİLERİ HARİÇ)

Diğer Üniversitelerden Antalya’da Öğretmenlik Uygulaması 2 dersini almak isteyen öğrenciler aşağıda belirtilen belgeleri tamamlayarak Fakültemiz B Blok 1. Kat Koridor sonunda bulunan Evrak Kayıt Bürosuna BİZZAT başvurmaları ve aşağıda belirtilen online formu doldurmaları halinde başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Kayıtlı olduğunuz Üniversiteniz OBS Sisteminde de ders kaydınızın bulunması gerekmektedir. Lütfen aşağıdaki uyarıları dikkatlice okuyunuz:

Uyarı 1: Başvuru yapan öğrencilere kayıtlarıyla ilgili belge verilmeyecek olup, tüm bilgilendirme ve Uygulama yapacağınız okul Eğitim Fakültesi Web Sayfamızda duyurulacaktır. Üniversitenize bilgilendirmeyi kendinizin yapması gerekmektedir.

Uyarı 2: Fakültemizde okutulmakta olan aşağıdaki programlar dışında programlardan başvuru yapıldığı takdirde o branşta öğretim elemanı atamasında sıkıntı yaşanabilmektedir. Öğretim elemanı atamasında sıkıntı yaşandığı takdirde Öğretmenlik Uygulaması alamayabilirsiniz.

Uyarı 3: Öğretmenlik Uygulaması’nın Antalya ilçelerinde yapılması istenmesi durumunda bunun dilekçede ayrıca belirtilmesi gereklidir. Ancak okulun uygunluk durumuna göre atama yapılacaktır. Uygun olmaması durumunda Antalya merkezdeki bir okulda uygulama yapılması gerekebilecektir.

Matbuu Dilekçe için lütfen tıklayınız.

Ekler (Edevletten alınmalıdır):

Öğrenci Belgesi

Transkript

Transkriptte Öğretmenlik Uygulaması dersinin bu dönem ders kayıtlarında bulunduğunun görülmemesi durumunda Ders Kayıt Formu Çıktısı (Öğrenci Bilgi Sistemi Çıktısı),

Form Linki: https://forms.gle/HiZQRGYSAcuLpm63A

Eklenme tarihi: 27.02.2023 21:44:30