Katkı Payı/Öğrenim Ücreti İade Duyurusu

06.02.2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli doğal afet (deprem) nedeniyle “Olağanüstü Hal Kapsamında Yükseköğretim Alanında Alınan Tedbirlere” ilişkin 129 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi kapsamında, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar dönemi ile sınırlı olarak, ailesi veya kendisi OHAL ilan edilen illerde ikamet eden öğrencilerimiz ödemiş oldukları katkı payı/öğrenim ücretinin iadesi için aşağıda belirtilen adresten 02 Nisan 2023’e kadar başvurarak iade talep edebilirler. Kararname kapsamında şartları taşıyan öğrencilerimizin ücret iadesi son başvuru tarihinden sonra gerçekleştirilecektir.

OHAL İlan Edilmiş İllerimiz:

• Kahramanmaraş
  • Adana
  • Adıyaman
  • Diyarbakır
  • Gaziantep
  • Hatay
  • Kilis
  • Malatya
  • Osmaniye
  • Şanlıurfa

Yurt dışından kabul edilmiş öğrencilerimize, Üniversitemizin OHAL bölgesinde olmamasından dolayı katkı payı/öğrenim ücreti iadesi “129 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi” gereğince yapılmayacaktır.

Eklenme tarihi: 20.03.2023 11:56:18
Son güncelleme: 20.03.2023 11:56:18